APS-weekend in Hulten 6 en 7 juli 2024

Afgelopen weekend was het weer zover, een wedstrijd voor de APS schutters van Doublet en van vele andere verenigingen. De inschrijving gebeurt via de APS  organisatie, Hulten is populair want de inschrijving zat helemaal vol met meer dan 100 deelnemers. De mensen kwamen van heinde en ver, zelfs uit Friesland en België, naar Hulten toe voor maximaal 4,5 minuten wedstrijd schieten.   

Vrijdag is er met een groep vrijwilligers de baan gereed gemaakt, er zijn zelfs met een mini graafmachine in de geweerbunker wat loopgraven gemaakt. Ook is er een rails geplaatst waarover de schutters trappend met een skelter langs diverse doelen gingen. Een wedstrijd bestaat uit ongeveer 150 reactieve doelen die beschoten mogen worden van kaart, bowlingpin, kleiduif, blikken tot staal met een shotgun.

Zaterdag zijn we met een grote groep vrijwilligers , 20 man en vrouw,  van start gegaan. Vrijwilligers om de inschrijvingen te verwerken, vrijwilligers om te briefen, de baancommandanten, tijdregistratie, banen opbouwen, een wapenmeester, vrijwilligers die scores tellen en verwerken.

 Na een lange vermoeiende zaterdag zondag weer om 8 uur aanwezig zijn en weer met een grote groep  vrijwilligers de hele dag in touw. 

                                     

Alle dagen zijn we erg goed verzorgd door Arian, Kris, Inge, Kelly, Babs en Renate. We hebben heerlijk gegeten, en genoeg drankjes aangeboden gekregen.

Maandag alles opruimen: alle doelen verwijderen, de loopgraven weer dicht maken en zorgen dat de baan weer in orde is voor het regulier schieten.

Buiten het feit dat het gaat om de glimlach en de ervaring is er ook goed geschoten door onze jongens en meiden van Doublet: in de top 10 staan 5 schutters van Doublet. De eerste en tweede plaats zijn behaald door Doublet schutters, we tellen dus zeker goed mee!

Het sleutelwoord van dit weekend en sowieso van het bestaan van onze club is VRIJWILLIGERS, zonder deze mensen zijn er geen evenementen en zijn we geen vereniging.

Dank:  Herrie, Jörgen, Franky, Ben, Michel, Riccardo, Peter.K, Peter.V, Nick, Yoep, Senne, Appie, Marisca, Rob, Andre.V, Jurgen, Jasper, Benny, Frisso, gijs, kelly, twan, joris, thomas, beheer en bestuur voor het helpen.

Je hebt al gestemd!

Loading