Gastschutters

Iedere gastschutter die komt schieten dient zich te melden aan de bar, waar hij of zij zich kan inschrijven op vertoon van de jachtakte of bijzonder verlof.

U ontvangt hier een speciale ID Card, met elektronische sleutel. De ID Card dient altijd zichtbaar gedragen te worden op de schietbanen. Bij aankomst op de schietbanen meldt u zich bij de baancommandant. Alle schutters dienen te allen tijde de aanwijzingen van de baancommandant op te volgen. De baanhuur bedraagt € 15,00 per baan, per gastschutter.

Alleen betalende gastschutters ,hebben toegang tot de schietbanen, het is gastschutters niet toegestaan introducés mee naar de schietbaan te nemen.

Leden van SV Doublet hebben voorrang op gastschutters indien er te weinig beschikbare schietbanen zijn voor het aantal schutters aanwezig.

Wapens in de kantine: Indien men gebruik wenst te maken van de kantine, dienen de wapens te worden opgeborgen in de speciale wapenkamer in de kantine aanwezig. Middels de ID card met elektronische sleutel heeft men toegang tot de wapenkamer.

Let op!!  Het is wettelijk niet toegestaan om wapens in de geparkeerde auto te laten liggen. De wapenkamer is voorzien van een camera systeem, zodat uw eigendommen goed bewaakt worden.

In verband met wedstrijden zijn onze geweer dan wel pistool /revolver banen gesloten voor gastschutters op de volgende data:

09 novemberpistool bunker gesloten voor gastschutters
23 novembergeweer bunker gesloten voor gastschutters
28 novemberpistool bunker gesloten voor gastschutters
29 novemberpistool bunker gesloten voor gastschutters
05 december Doublet gesloten
07 decemberpistool bunker gesloten voor gastschutters
10 decemberpistool bunker gesloten voor gastschutters
21 decembergeweer bunker gesloten voor gastschutters
23 december t/m
1 januari 2024
Doublet gesloten