Gastschutters

06-10-2021 Helaas is het na de zomervakantie vrij vaak erg rustig op de banen. Daarom is er, onder andere omdat de vereniging kosten maakt die niet opwegen tegen het geringe gebruik van de faciliteiten, besloten om voorlopig op de dinsdagavond (de rustigste avond) te sluiten. Zodra we merken dat er behoefte is aan meer openingsuren gaan we dit vanzelfsprekend weer aanpassen

Iedere gastschutter die komt schieten dient zich te melden aan de bar, waar hij of zij zich kan inschrijven op vertoon van originele jachtakte of bijzonder verlof (geen kopieën).

U ontvangt hier een speciale ID Card, met elektronische sleutel. De ID Card dient altijd zichtbaar gedragen te worden op de schietbanen. Bij aankomst op de schietbanen meldt u zich bij de baancommandant. Alle schutters dienen te allen tijde de aanwijzingen van de baancommandant op te volgen. De baanhuur bedraagt € 12,50 per baan, per gastschutter.

Alleen betalende gastschutters ,hebben toegang tot de schietbanen, het is gastschutters niet toegestaan introducés mee naar de schietbaan te nemen.

Leden van SV Doublet hebben voorrang op gastschutters indien er te weinig beschikbare schietbanen zijn voor het aantal schutters aanwezig.

Wapens in de kantine: Indien men gebruik wenst te maken van de kantine, dienen de wapens te worden opgeborgen in de speciale wapenkamer in de kantine aanwezig. Middels de ID card met elektronische sleutel heeft men toegang tot de wapenkamer.

Let op!!  Het is wettelijk niet toegestaan om wapens in de geparkeerde auto te laten liggen. De wapenkamer is voorzien van een camera systeem, zodat uw eigendommen goed bewaakt worden.


In verband met wedstrijden zijn onze geweer dan wel pistool /revolver banen gesloten voor gastschutters op de volgende data:

donderdag 7 oktoberpistool bunker gesloten voor gastschutters i.v.m. interne competitie
donderdag 21 oktobergeweer bunker gesloten voor gastschutters i.v.m. interne competitie
donderdag 4 novemberpistool bunker gesloten voor gastschutters i.v.m. interne competitie
donderdag 18 novembergeweer bunker gesloten voor gastschutters i.v.m. interne competitie
donderdag 2 decemberpistool bunker gesloten voor gastschutters i.v.m. interne competitie
donderdag 16 decembergeweer bunker gesloten voor gastschutters i.v.m. interne competitie