Home

Welkom op de website van schietvereniging Doublet te Hulten!

Vanwege een ledenstop is het op dit moment niet mogelijk om lid te worden van onze vereniging en is een kennismaking als eerste stap naar een lidmaatschap niet mogelijk!

Ben je op zoek naar een leuke schietsportvereniging met een gezellig clubhuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze vereniging beschikt over een eigen schietaccommodatie met 5 banen van 100 meter, en 10 banen van 25 meter. Ieder schietpunt is voorzien van een elektronisch gestuurd baantransport voor de schietschijven.

De minimumleeftijd waarop met deze sport begonnen kan worden is bij SV Doublet 18 jaar. Ook is er voor de jeugd een schietaccommodatie met 7 elektronisch gestuurde banen, voor het schieten met luchtdrukwapens.

Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend kennis te maken met de schietsport op onze vereniging. Hiervoor kun je een afspraak maken via e-mail “marisca@doublet.nl“. Zet in de mail duidelijk welke dag (binnen de openingstijden) je voorkeur heeft, en of je interesse uitgaat naar het pistool/revolver schieten of het geweer schieten. Er wordt dan een afspraak voor je gemaakt met één van onze drie begeleiders. Zij geven je de benodigde uitleg en begeleiden je bij het schieten.  De kosten hiervan zijn €7,50 per persoon voor het gebruik van de wapens, de schietbanen, gehoorbescherming en de begeleiding. Daarnaast heeft u nog kosten voor de schietkaarten en de munitie die u verbruikt. U bent verplicht een registratieformulier in te vullen, waarbij u een geldig legitimatiebewijs nodig heeft. 

Peter, Henk en Ad zijn onze drie begeleiders

Wilt u als lid van onze club na 18 schietbeurten een schietproef zwaar kaliber aanvragen, graag een mail sturen naar trainers@doublet.nl.

Ook is er de mogelijkheid voor verlofhouders en/of jachtaktehouders als gastschutter bij ons te schieten. Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen of opmerkingen over deze site? Mail deze dan naar marisca@doublet.nl.