Home

Welkom op de website van schietvereniging Doublet te Hulten!

Ben je op zoek naar een leuke schietsportvereniging met een gezellig clubhuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze vereniging beschikt over een eigen schietaccommodatie met 5 banen van 100 meter, en 10 banen van 25 meter. Ieder schietpunt is voorzien van een elektronisch gestuurd baantransport voor de schietschijven.

De minimumleeftijd waarop met deze sport begonnen kan worden is bij SV Doublet 18 jaar. Ook is er voor de jeugd een schietaccommodatie met 7 elektronisch gestuurde banen, voor het schieten met luchtdrukwapens.

Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend kennis te maken met de schietsport op onze vereniging. Hiervoor kun je een afspraak maken via e-mail “marisca@doublet.nl“. Zet in de mail duidelijk welke dag (binnen de openingstijden) je voorkeur heeft, en of je interesse uitgaat naar het pistool/revolver schieten of het geweer schieten. Er wordt dan een afspraak voor je gemaakt met één van onze drie leden die aangesteld zijn om je een rondleiding te geven. Zij geven je de benodigde uitleg en begeleiden je met het schieten.  Let er wel op dat er aan de introductie kosten voor het gebruik van de schietbanen en verenigingswapens zijn verbonden en dat de gebruikte schietkaarten en munitie voor eigen rekening zijn. 

Peter, Henk en Ad zijn onze drie begeleiders

Ook is er de mogelijkheid voor verlofhouders en/of jachtaktehouders als gastschutter bij ons te schieten. Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen of opmerkingen over deze site? Mail deze dan naar marisca@doublet.nl.