Huisregels

Aspirant- en gastschutters

Iedereen die komt schieten dient zich te melden aan de bar alvorens naar de schietbaan te gaan.

Gastschutters en introduc├ęs schrijven zich in aan de bar en ontvangen hier een speciale ID Card met elektronische sleutel. De Card dient altijd zichtbaar gedragen te worden op de schietbanen. Bij aankomst op de schietbanen meldt u zich bij de baancommandant. Alle schutters dienen te allen tijde de aanwijzingen van de baancommandant op te volgen.

Verenigingswapen

Als aspirant schutter kunt u gebruik maken van de .22 (klein kaliber) verenigingswapens. Het is uitdrukkelijk verboden de richtmiddelen van de verenigingswapens te verstellen.

Schietregister en schietboekje

Voor het verkrijgen en behouden van uw verlof is een goede registratie van het aantal gemaakte schietbeurten van groot belang. Vul daarom altijd het schietregister en uw schietboekje in. Beide documenten dienen door de baancommandant gewaarmerkt te worden (stempel en handtekening).

Wapens in de kantine

Indien men gebruik wenst te maken van de kantine, dienen de wapens te worden opgeborgen in de speciale wapenkamer in de kantine aanwezig. Middels de ID card met elektronische sleutel heeft men toegang tot de wapenkamer.

Let op!

Het is wettelijk niet toegestaan om wapens in de geparkeerde auto te laten liggen. De wapenkamer is voorzien van een camera systeem, zodat uw eigendommen goed bewaakt worden.

Loading